Enkelt att sälja bolag för avveckling

Det är klart att du kan sköta en likvidation av företaget själv, men det finns fördelar med att låta en bolagsservice ta hand om detta. Tiden du sparar på att inte själv behöva sköta kommunikation med Bolagsverket kan vara otroligt värdefull. Dessutom så är det en trygghet att veta att processen sköts på rätt sätt. Det blir inga fel då du väljer att sälja bolag till en seriös bolagsservice, och du kan lägga bockning, svetsning och pressning bakom dig!

Sälja bolag för avveckling

För att kunna sälja bolag för avveckling så måste företaget finnas på papper och bankkonto. Du kan inte ha flera begagnade pressar ståendes och tänka dig att bolagsservicen kommer att köpa dessa. Det kommer inte att hända. Om du inte är säker på hur du ska lägga ner verksamheten för att kunna sälja företaget utan tillgångar, så bör du se till att få hjälp med detta. Här är ett gott tips att skynda långsamt. Du kan ju förlora pengar på att sälja av maskiner för hastigt eller att helt enkelt låta de stå i ditt garage.

Bolagsservicen talar om vad som krävs

Du behöver inte vara expert på vad Bolagsverket kräver för att du ska kunna likvidera aktiebolag. Det är du antagligen inte heller då din fokus hela tiden har legat på excenterpressning och inte så mycket på det administrativa. När du vänder dig till bolaget som ska köpa företaget så får du veta precis vad de behöver för att kunna avveckla.

Det är viktigt att du ser till att all dokumentation finns på plats. Om du slarvar och tänker att det kommer att gå ändå så får du räkna med försening av försäljningen. Bolagsservicen kommer då att kontakta dig och tala om vad som fattas och sedan vänta på att allting kommer in.

Det finns tider på året då det är extra hektiskt för företagen som köper bolag för att avveckla. Då kan det bli längre väntetid, och det särskilt om du slarvar med dokumentationen som krävs. Det kan alltså vara bra att redan från start noga gå igenom vad som behövs för att sälja så att det går så smidigt som bara möjligt.

En bra bolagsservice är viktigt

För att det ska bli enkelt och du ska få alla fördelar som kommer med snabbavveckling så måste du sälja bolag till en vettig bolagsservice. De ska kunna sitt jobb och måste också bemöta dig på ett bra sätt. Du ska känna redan vid första kontakten att du får bra svar på dina frågor. När du får ett tryggt bemötande så känns det bra. Dessutom så är det här ett tecken om att bolagsservicen sköter avvecklingen på ett professionellt sett och det är otroligt viktigt.

1 May 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)